26 Ιουλ 2023

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΕΡΓΑ

 

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 21:00

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

(ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ )

Η Φλόγα, µια δυναµική, πανέξυπνη και εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσµο στον οποίο ζουν.

Αυτό το καλοκαίρι, θα ταξιδέψουµε στην εκπληκτική Πόλη των Στοιχείων, εκεί όπου κατοικούν η Φωτιά, το Νερό, η Γη και ο Αέρας και που οι µεταξύ τους συναναστροφές πυροδοτούν µία ακόµα ευφάνταστη και θεαµατική περιπέτεια κινουµένων σχεδίων µε την υπογραφή της Disney και της Pixar. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Φλόγας και του Νηρέα, δύο αντίθετων στοιχείων που έλκονται µεταξύ τους µε απολαυστικά αποτελέσµατα, θα ακούσουµε τις φωνές της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Ορέστη Χαλκιά, πρωταγωνιστών της επιτυχηµένης τηλεοπτικής σειράς Maestro. Την ιδιαίτερα απαιτητική σε εφέ ταινία σκηνοθετεί ο Peter Sohn (Ο Καλόσαυρος-The Good Dinosaur, Ελαφρά Συννεφιά-Partly Clouded).

 ΤΡΕΪΛΕΡ

_______________________________________________________

ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΙΝΗ 23:00

Μαθήματα αποπλάνησης (No Hard Feelings)

Αμερικάνικη ταινία σε σκηνοθεσία Τζιν Στουπνίτσκι
Πρωταγωνιστούν : Τζένιφερ Λόρενς, Άντριου Μπαρθ Φέλντμαν, Λάουρα Μπενάντι, Νάταλι Μοράλες, Μάθιου Μπρόντερικ

Είδος : Κομεντί

Διάρκεια 103'

Υπόθεση :
H Maddie (Lawrence) θεωρεί ότι βρήκε τη λύση στα οικονομικά της προβλήματα όταν ανακαλύπτει μία ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι, υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Αλλά ο αδέξιος Percy αποδεικνύεται μεγαλύτερη πρόκληση από αυτό που περίμενε η Maddie και ο χρόνος της τελειώνει. Έχει όλο κι όλο ένα καλοκαίρι να τον κάνει άντρα ή να τα χάσει όλα.

ΤΡΕΪΛΕΡ